Google+ Merawat Lemah Tenaga Batin Dan Membesarkan Zakar Melalui Urutan Batin

PERHATIAN! "47% Lelaki Malaysia mengalami masalah alat kelamin, kebanyakannya hanya bertahan satu minit dan anda mungkin salah seorang darinya!" - Kaji selidik Pfizer Malaysia

 

Berita gembira buat anda kerana apa yang bakal anda ketahui selepas ini merupakan cara sebenar dan paling berkesan bagaimana anda boleh memiliki ZAKAR yang LEBIH SIHAT, BERTENAGA, TAHAN LAMA dan mampu MEMUASKAN PASANGAN anda berkali-kali...

 

Yang menariknya dalam masa yang sama mampu MENINGKATKAN kesihatan PROSTAT ANDA - TANPA pembedahan, SUPPLEMENT, ubat tahan lama atau alat membesar & memanjangkan zakar yang tidak selesa

 

Anda juga mampu memiliki perubahan yang sama seperti mereka...

urutan batin


Assalamualaikum Para Suami dan Lelaki

Sebagai seorang suami, salah satu dari impian dalam membina mahligai bahagia adalah memberikan yang terbaik untuk wanita yang saya cintai. Saya sangkakan saya sudah cukup perkasa dan bersedia untuk melayari bahtera rumahtangga terutama dari segi mencukupkan nafkah zahir dan batin.

Namun begitu selepas berkahwin, lain pula ceritanya...

Setiap kali bersama saya yang sampai dulu ke tepian sementara isteri saya masih ingin meneruskan pelayaran. Jika sekali dua tak menjadi hal... Kalau tiap kali berjuang tapi senjata tak cukup hebat, boleh tensyen juga jadinya.

Menyedari hal ini saya mula mencari-cari jalan untuk menyelesaikannya. Sebut saja apa cara, pasti saya cuba. Antaranya mengambil supplement seperti ubat kuat dan ubat tahan lama, bermacam jenis minyak urut zakar yang berbagai jenama dan juga dengan menggunakan alat memanjang dan membesarkan zakar. Namun hasilnya tidaklah membanggakan. Antara pengalaman saya :

  • Urutan membesarkan zakar atau urut batin oleh tukang urut tradisional - Malu beb...
  • Mengambil supplement - Memang berkesan jika diambil mengikut dos yang dicadangkan sehinggalah beberapa ketika saya terbaca di akhbar rupa-rupanya supplement tersebut mengandungi steroid dan telah diharamkan penggunaannya oleh pihak berkuasa! Nasib baik saya baru guna beberapa kali saja.
  • Menggunakan alat membesar dan memanjangkan zakar - Rasa tak selesa pula bila dipakai dan merimaskan (siap guna sampai patah lah alat ni..)

Tapi kini semua itu saya tinggalkan selepas saya mengamalkan teknik urutan zakar bersama sejenis minyak berasaskan herba yang telah wujud dan diwarisi lebih dari 60 tahun dan telah digunakan turun-temurun tanpa disedari dan diberi perhatian oleh ramai lelaki.

Hasilnya... kini saya boleh tersenyum senang..

 

Memperkenalkan...

"Herbal Oil For Men"

 

minyak urut besarkan zakar

 

Rahsia dari khazanah rimba yang akan Membantu Kembalikan KeMANTAPan Senjata KeLELAKIan Anda

 

Apa itu HERBAL OIL FOR MEN dan bagaimana ia boleh bantu anda? 

Herbal Oil For Men merupakan sejenis MINYAK URUTAN 100% HERBA SEMULA JADI terpilih yang HIDUP LIAR DI HABITAT SEMULAJADI dan bebas dari campuran bahan kimia atau menthol. Merupakan ramuan yang telah diwarisi lebih dari 2 generasi yang mahir tentang perubatan tradisional Melayu. Boleh bantu untuk meningkatkan tahap kesihatan prostat, meningkatkan prestasi seks serta kesihatan, membesarkan zakar dan membantu para lelaki mencapai tahap ereksi yang maksima. 

 

urut zakar

 

lemah tenaga batin

besarkan zakar

Tak sampai seminggu dah rasa perubahan

Saya tak nak cerita banyak. Anda mesti beli dan guna dulu. Dalam masa tak sampai seminggu anda akan rasa sendiri kehebatan Herbal Oil For Men ni kerana saya adalah salah seorang penggunanya.

Rudy
Bukit Beruntung

besarkan zakar

 

 

Herbal Oil For Men ini mampu BANTU anda untuk...

cara besarkan zakar
Membantu merawat zakar lemah dan mati pucuk - dengan cara memulihkan pembuluh darah yang mengalami masalah atau blockage.
besarkan zakar
Membantu memulih Urat Saraf Zakar anda - memulihkan saraf di saluran darah, saluran kencing dan saluran mani, seterusnya meningkatkan rangsangan di bahagian zakar. Masalah zakar lembik/kurang keras dan ejakulasi pra matang adalah berpunca dari kegagalan urat saraf atau salur darah berfungsi dengan baik.
besarkan zakar
Meningkat daya tahan zakar anda dan menyelesaikan masalah ejakulasi pra-matang - Supaya tidak kecundang di tengah dayungan.
besarkan zakar
Membantu merawat masalah Prostat, kencing tidak lawas, buasir dan masalah pasang surut - Telah terbukti membantu menyelesaikan masalah ini sejak lebih 60 tahun
besarkan zakar

Membantu membesarkan dan memanjangkan saiz zakar anda - Kesan dan perubahan dapat dilihat dengan lebih cepat dengan mengamalkan teknik urutan yang betul dan konsisten.

besarkan zakar
Memulihkan tisu kulit dan memperbaiki saraf di bahagian zakar anda termasuk kesan kerosakan dari aktiviti onani. Ia sesuai digunakan oleh semua golongan lelaki dewasa, bakal pengantin dan remaja lelaki dengan tujuan untuk memulihkan tisu dan memperbaiki saraf
besarkan zakar
Menguatkan otot zakar anda - Otot yang kuat akan hasilkan gerakan yang POWER

 

Lagi Kelebihan dan Kebaikan Herbal Oil For Men untuk ANDA...

 

cara besarkan zakar
100% HERBA SEMULA JADI - Herbal Oil For Men dihasilkan dari campuran 100% HERBA SEMULA JADI terpilih yang HIDUP LIAR DI HABITAT SEMULAJADI (di kawasan berbukit/ gunung dengan ketinggian lebih 200 meter dari aras laut) bagi menjamin ketinggian dan keaslian kualiti produk.
cara besarkan zakar
Dilengkapi dengan doa-doa tertentu dan melalui proses pembuatan selama 4 bulan bagi mendapatkan kualiti minyak yang terbaik serta dilakukan dengan penuh tertib bagi menjamin kebersihan dan kesuciannya disepanjang proses pembuatan.
cara besarkan zakar
Tidak melekit, mudah meresap ke dalam kulit dan selesa digunakan - kawasan serapan terbaik bagi Herbal Oil For Men ini adalah di bahagian yang tidak mempunyai tulang-belulang seperti di bahagian zakar bagi lelaki dan payu dara bagi wanita
cara besarkan zakar
Bebas dari campuran bahan kimia atau menthol - Disahkan bebas logam berat oleh Sirim. Herbal Oil for Men ini selamat digunakan dan bebas dari unsur logam berat seperti arsenic, plumbum, cadmium dan raksa yang boleh memudaratkan kesihatan manusia. Klik Report SIRIM untuk maklumat lengkap.
cara besarkan zakar
Dihasilkan di kilang yang bertaraf GMP (Good Manufacturing Practices)
cara besarkan zakar
Dijamin suci dan bebas dari sebarang unsur haiwan serta boleh dibawa bersolat
cara besarkan zakar
Membantu memulihkan urat saraf buat pesakit strok, kembung perut, terseliuh dan luka-luka kecil - dengan cara urutan dan sapuan di bahagian terlibat
cara besarkan zakar
Membantu memulihkan masalah keputihan wanita - Caranya, suami hanya perlu menggunakannya (sapu minyak pada zakar) semasa bersama isteri.


 

 

Kenapa Herbal Oil For Men ini begitu istimewa berbanding dengan minyak lain?

Kerana kesannya dapat di lihat seawal 1 minggu pertama penggunaan

Lebih 90% maklumbalas dari pengguna menyatakan perubahan pada kekuatan, ketahanan dan ketegangan zakar dapat dikesan seawal minggu pertama penggunaannya

 

 

Jom kita lihat BAHAN-BAHAN UTAMA yang terkandung dalam Herbal Oil For Men ini dan kebaikannya!

urutan batin

 

Tongkat Ali (Eurycoma Longifolia) - Berfungsi meningkatkan paras testosteron, iaitu hormon untuk fungsi seksual lelaki, kesan dari kandungan aktif yang terdapat di dalamnya iaitu alkaloid, saponins, quassinoids, erycomanone dan eurycomalactone phyto compounds.

 

 

 

besarkan zakar

 

Teja Lawang (Cinnamomun Iners) - mengurangkan demam, sakit kepala, membuang angin dan merawat sakit sendi (rheumatism), membuang toksin, pemulihan dan melancarkan aliran darah serta menambahkan tenaga.

cara membesarkan zakar

 

Raja Kayu - Minyak dari pokok raja kayu sebenar dan beberapa bahagiannya lain dari pokok ini yang terkandung di dalam Herbal Oil For Men amat berkesan untuk melembutkan urat saraf dan melancarkan pengaliran darah di tempat sapuan/ urutan

ubat kuat

 

Misai Kucing (Orthosiphon stamineus) - Berfungsi sebagai anti kulat/ bakteria dan dapat merawat serta melindungi pengguna daripada jangkitan kulat atau kuman di kawasan sulit (lelaki & wanita) atau di anggota tubuh lain.

ubat tahan lama

Minyak Jarak & Minyak Selasih

Membantu mempercepatkan kadar serapan herba-herba yang diadun bersamanya ke dalam tubuh

Juga menghindari kesan melekit di tempat sapuan/urutan seterusnya menimbulkan keselesaan kepada penggunanya.

Kombinasi jarak dan selasih (sangat popular dalam perubatan ayurveda) juga terbukti berkesan dalam merawat kecederaan seperti luka atau bengkak, sakit sendi dan masalah kulit (seperti kudis dan gatal-gatal).

 
Mengapa saya memilih untuk membuka rahsia saya dan memperkenalkan Herbal Oil For Men ini...?

Kalau dikira malu, memanglah malu sebab macam buka kelemahan sendiri. Tetapi saya tidak mahu anda juga menjadi salah satu dari kisah seperti yang tersiar di akhbar dan media tentang rumah tangga yang berantakan disebabkan oleh kegagalan seorang lelaki memberikan yang terbaik untuk pasangannya terutama berkaitan dengan hal di kamar tidur!

Saya percaya petikan akhbar ini sudah cukup untuk buat anda tak senang duduk memikirkan jika ini turut terjadi kepada anda..

 



besarkan zakar

Bagaimana pula dengan petikan akhbar berikut...

ubat kuat

 

Anda tidak perlukan pelaburan yang besar untuk mengelak perkara seperti di atas berlaku kepada anda

Berikut adalah buktinya...

urutan batin

pancut awal

Perubahan pada saiz mula kelihatan setelah saya gunakan dalam masa 3 minggu

Dulu saya tak ambil kisah pun pasal produk-produk lelaki ni sebab macam-macam jenis ada di pasaran. Entah betul entah tidak. Tapi setelah saya guna Herbal Oil For Men ini, walaupun badan terasa letih setelah bekerja, keingginan untuk bersama isteri tetap tinggi malah performance rasa macam baru nikah je. Masa bersama pun boleh dapat extra dan isteri lebih puas. Perubahan pada saiz mula kelihatan setelah saya gunakan dalam masa 3 minggu sahaja...

Mohd Nazri
Cheras

cara membesarkan zakar
cara besarkan zakar

minyak urut zakar

Dah game over pun masih keras lagi

First time guna Herbal Oil For Men ni, saya dah boleh agak produk ni memang lain dari yang lain. Selepas beberapa kali saya guna, memang betul-betul lain macam. Saya rasa masa baru-baru kahwin dulu pun tak macam ni. Dah game over pun masih keras lagi. Huhh cayalah.

Zuki
Kajang

urut batin
cara membesarkan zakar

pancut awal

Sudahnya saya terus beli satu botol sebab memang berkesan kepada prestasi saya

Member ada cerita dan beri sedikit sample Herbal Oil For Men untuk saya cuba. Pada mulanya saya anggap Herbal Oil For Men ni macam minyak lain di pasaran. Sudahnya saya terus beli satu botol sebab memang berkesan kepada prestasi saya. Rugi kepada sesiapa yang belum beli dan guna. Belum cuba belum tahu, dah cuba mesti nak pakai selalu.


Along
Kuala Lumpur

urut zakar
 

 

Jaminan 100% Wang Dikembalikan

cara membesarkan zakar

Saya bertanggungjawab ke atas segala informasi yang telah diberikan dan ini adalah JAMINAN kepada pengguna Herbal Oil For Men...

Setelah menggunakan Herbal Oil For Men SELAMA 30 HARI dan anda tidak mendapat sebarang manfaat darinya, tanpa sebarang soal jawab wang anda 100% akan dikembalikan.

Bukan itu saja, anda berhak untuk memulangkan sama ada botol kosong atau yang masih berisi dan wang anda akan dikembalikan (tidak termasuk kos pos)

 

 

urut zakar

" Hanya mereka yang telah menggunakan Herbal Oil For Men sahaja yang tahu rahsia kehebatan produk ini"
cara membesarkan zakar

pancut awal

Susahnya nak dapat stok. Tapi memang berbaloi sebab dapat puaskan hati isteri tercinta

 

Dapat juga akhirnya. Ini adalah botol kedua saya. Botol pertama saya guna hampir setahun yang lepas. Sabar je la. Susahnya nak dapat stok. Tapi memang berbaloi sebab dapat puaskan hati isteri tercinta. Kesan yang sangat memuaskan dengan harga yang berpatutan. Kalau nak tau kena try la..

Rosli
Kajang

urut zakar

 

cara membesarkan zakar

Setelah mencuba Herbal Oil For Men ni tak sampai seminggu, stamina saya menjadi double dari sebelumnya.

Saya mula tertarik dengan produk ini setelah diberitahu ia adalah hasil dari khazanah rimba. Sebelum ini saya telah cuba banyak jenis minyak di pasaran dengan harga yang agak mahal tetapi macam biasa je (tiada kesan). Setelah mencuba Herbal Oil For Men ni tak sampai seminggu, stamina saya menjadi double dari sebelumnya. Senang cite, kalau dulu boleh 15minit je tapi sekarang dah boleh 30minit la. Hanya orang yang dah guna je yang tahu kelebihannya.

Pak Abu
Sepang

urut zakar

 

SPECIAL OFFER

Dengan setiap pembelian Herbal Oil For Men ANDA AKAN MENERIMA..

ebook urutan batin

** Stok Terhad **

1 Botol (30 ml)

RM65

urut batin

Penggunaan 1 bulan

(Minimum)

2 Botol (30ml x 2)

RM130 RM115

besarkan zakar

Penggunaan 2 bulan

(Minimum)

 

Dapatkan Herbal Oil For Men Sekarang sebelum stok habis

 

!! Jangan terkejut selepas anda menggunakan Herbal Oil For Men zakar anda akan menjadi keras yang tidak pernah anda lihat dan rasa sebelum ini apabila nafsu anda memuncak !!

 

urut zakar

 

Ini bukan perkara main-main...

Jika betul SENJATA anda ada MASALAH maka anda kena bertindak sekarang... 


Saya tahu anda sememangnya sangat-sangat mahukan perubahan dalam kehidupan di kamar tidur anda. Jika tidak tak kan anda baca sampai ke bahagian ini. 


Jika anda betul-betul ada masalah maka jangan bertangguh lagi. Cepat dapatkan HERBAL OIL FOR MEN sebelum ianya bertambah tenat lagi. Jangan sampai mati pucuk baru hendak menyesal. 

 

Bertindak sekarang dan dapatkan HERBAL OIL FOR MEN sebelum stok kehabisan. Ini kerana mengumpulkan herba liar yang berkualiti dari habitat asal merupakan satu tugas yang mencabar, disamping proses pembuatan yang mengambil masa menjadikan STOK HERBAL OIL FOR MEN ini sentiasa TERHAD.

Jadi jangan tunggu lagi... tempah Herbal Oil For Men anda sekarang...

 

urut zakar

 

Yang benar,

Sahabat Anda

urutan batin

 

 

 

 

Bakir Sayat

p.s – 73% wanita tak puas dalam ranjang. Ini bermakna 73% lelaki ada masalah SENJATA TAK POWER. Anda mungkin salah seorang darinya. 


p.p.s – HERBAL OIRL FOR MEN mampu membantu anda menjadi lelaki yang sebenar dengan mengembalikan kehebatan zakar yang menjadi senjata utama kelelakian anda. 


p.p.p.s – Jika anda masih bertangguh lagi sedangkan SENJATA anda ada masalah saya khuatir keadaannya akan menjadi bertambah buruk. Jangan sampai mati pucuk baru hendak menyesal. Jadi jangan tunggu lagi tempah HERBAL OIL FOR MEN anda sekarang. Klik butang tempahan.  

 

p.p.p.p.s - Insya Allah dengan izinNya, anda pasti beroleh manfaat dari penggunaan Herbal Oil For Men ini

urut zakar